Friday, August 28, 2015

ZALORA Singapore Shopping Deals

Hello everyone! I'm back to share with you more reasons to shop at Zalora! They have collaborated with so many wonderful brands to bring you many Singapore Deals! Here I have listed down 7 + 1(you'll find out why) Deals for you to catch!

The Deals range from FREE Gift Cards to Free Gifts to Free Trail to Keep Fit. You even get to save 18% OFF When you shop with American Express Cards! Mooncake festival is round the corner, You Flash the Banner at Breadtalk, you get to enjoy 25% OFF For your mooncakes ley! WOW Right! No need to thank me la, haha, but you are most welcomed lor! Hahahaha! Good Deals must Share one mah! Even I myself also don't know that ZALORA Got so much Deals nowadays, Haha, maybe it's time to shop!

1. OCBC x ZALORA

2. BLACK BOX x ZALORA


3. KFIT x ZALORA 
4. AMERICAN EXPRESS x ZALORA

5. SEASONS x ZALORA

6. BREADTALK x ZALORA

7. EPILIFE x ZALORA

If Nothing else gets your attention or interests you(are you serious?), Check out Zalora Outlet SALE! Yes, It's Outlet price + SALE PRICE! OMG LA! This Must Interest you right????

Hahaha, I think the Deals are really attractive lah, I'm glad to share it with you guys too! Hope you enjoy reading this short yet Sweet post! Haha, No need to be long winded about Great Deals hor? 



With Love, M

Friday, August 21, 2015

Meditrina Deep Ocean Mineral Gel

*SPONSORED*

I must admit I hardly exercise one, but you know sometimes got the feel to go exercise, then I will go and give it my all, in the end, next morning wake up with Muscle Ache. But its damn shiok like you've done enough. Haha. But I must say muscle ache is not the most comfortable feeling lor. My usual Muscle Relief is cream base one, but I don't really like it, because its Cream type.

But then, I was introduced to Meditrina Deep Ocean Mineral Gel that can be used for self-application or as a massage gel, to relieve muscle aches, cramps and pains. And it also helps to maintain proper muscle function! WOW! First word that caught my attention is GEL! Not Cream! Haha. I'm won over already!

I usually have aches on my Calves and Lower Back, So I apply this at home after shower when I have aches and it's wonderful and easy to apply! Thought it leaves a oily sheen after application, means its a great gel for massage as it does not get absorbed too quickly! Haha. Multi Functional Item is always my favourite and I'm glad to be able to share it with you!

Meditrina Deep Ocean Mineral Gel (DOM Gel) Retails at $48 online and at Meditrina Authorized Salons.

I hope you get to enjoy the full potential of this product same as I do!



With Love, M

Wednesday, August 12, 2015

Biore Aqua Jelly Makeup Remover

*Sponsored Beauty Review*

Hi There! If you do not know, I've been loving Biore Products ever since i started on their Biore Facial Foam! Biore makes their products so convenient and Easy to use! I love their Make up Removal Wipes, I always bring it when I travel. Their new Micellar Cleansing Water is so light yet so powerful! Now I'm really interested to find out how powerful the new Aqua Jelly Makeup Remover is.

The Biore Aqua Jelly Makeup Remover has a Smoother Jelly Texture, 1/3 of it is made up of serum, which Refreshes and Hydrate your skin. 2/3 of it is a powerful jelly serum that removes even waterproof makeup. The best thing is, it is not oily at all.

Let's put it to the test!

Look at how watery it is. I was struggling to snap a photo of it before it drips on my bed! Haha. 
I'm going to test it's power on some of my make up products. : (L-R) K Palette 24Hr Tattoo Eyeliner, Very Glittery Sliver Eyeshadow, Laneige Silk Intense Lipstick, Sephora Eyeliner and Eyeliner Glue.

Look at the results yourself! Even the eyeliner glue also can remove ley! WOW.

It's definitely more moisturizing after washing with this Biore Aqua Jelly Makeup Remover. I love Biore's Makeup Removers la Basically! If you wash your face with their Biore Facial Foam hor, your face will feel super clean one! Haha! #BIOREFAN 

Head Over to https://www.samplestore.com/ To Redeem your samples and Be spoilt for choices for the wide range of products you can Redeem!



With Love, M

TCM Slimming Journey with Dr Huang Jing PART 1

*Sponsored Treatment*

I better put disclaimer first: Yes, this is a sponsored post. Whether you want to believe me or not is entirely up to you. My results from this Treatment might be different from your results, but I'm sure there are Results. This is no Miracle Treatment that makes you suddenly slim without spending some effort. Diet Control is essential in this journey and I'm sure you will be proud of yourself at the end. And here, I will share with you my journey.

Han Dian TCM (汉典中医) 
Opening Hours: 1030 - 2030 (Daily)
Telephone No: 6532 1258
Email Address: handiantcm@hotmail.com
                        handiantcm@gmail.com
Photo Credit: Han Dian TCM

I am very glad to be invited by Doctor Huang Jing of  Han Dian TCM (汉典中医)  to start on a TCM Slimming Journey. And with that, I was prescribed with some enzyme Ume and Enzyme Jelly to aid in my digestion for the overall weight loss journey. I'm sure you have Questions? Let me try to answer you here. READ TILL THE END FOR PROMO CODE OK?
Dr Huang Jing
Qn 1) Huh? TCM also can do slimming meh?
Ans: Yes. There are afew methods, By Cupping or Accupuncture, It depends on how well your body is doing and reacting to the treatment.

Cupping treatment is a Safe, Effective & Low Rebound Rate slimming method. Cupping treatment helps you adjust your overall internal body qi and also boost your metabolism. Chinese cupping weight loss allows the TCM physician do it on the location of the acupuncture points according to your body's obesity area.

Qn 2) TCM Slimming - Is it safe?
Ans: In my opinion, it is Safe because it does not require me to consume any pills with the treatment session. The treatment sessions are using traditional methods - cupping or Accupuncture, which is widely known to be safe since ancient times.

Qn 3) Wah, Cupping or Acupunture not pain meh?
Ans: Yes Of course will pain (if you have never tried any of them before) Especially for Accupuncture la, because it's Needle lor, but my pain tolerance level very Low, so I feel slight pain. Cupping is more of Aching pain? Because it sucks your meat mah. Haha.
Cups and my cupping marks.
Qn 4) How Long is each Session?
Ans: 1st Session will take the longest time due to the consultation and weight in records etc. The Basic Session is 50 minutes, 20 Mins cupping & 30 mins Cling Wrap. The total 50 minutes will be enhanced by a Negative Ion Machine.

Qn 5) What is the Negative Ion Machine?
Ans: It is a awesome machine that helps enhance the treatement progress. 10 minutes on this machine is equals to 1 hour of Workout Calories burnt! And so, every session is 50 minutes on this machine = 5 HOURS of Exercise worth of Calories burnt!

Qn 6) Wah, the machine so good, so I don't need to go exercising liao la?
Ans: Right & Wrong! Dr Huang suggest that we take on non intensive exercises like Swimming or Yoga or Brisk Walking to aid in the progress.

Qn 7) Then Diet ley?
Ans: Diet Control is very important for the first round of slimming program with them (20 sessions). Try your best to cut down on CARBOHYDRATES, Increase your intake of Vegetables and Fruits and Drink at least 2L of Plain water everyday. Water helps with our metabolism and drinking enough water allows you to detox well everyday. I have not been on a very strict diet la, but there has been no rebounce so far! The Only DEADLY THING IS DURIAN! I ate like 5 small ones and GAINED 1KG omg.
My Diet so far, Cheat days.
Qn 8) How long will I see results?
Ans: The First 3 sessions have to be consecutively done on 3 days. The Results vary from people to people. Dr Huang says that the minimal result also got 1KG, Best Results was 5.3KGS! It ultimately depends on your body.

Qn 9) Who can do this TCM Slimming?
Ans: Anybody also can! But please take note: If you are feeling Extreme Hunger, Extreme Fullness, fatigue, excessive thirst, fever, severe edema (高度水肿), highly allergic skin, skin damage, skin elasticity is poor, serious skin diseases, cancer, active tuberculosis, the menstrual period, pregnancy, Please inform your TCM Physician and avoid taking on the Slimming Cupping Treatment.

I hope this Question & Answer post is informative enough for you. If you have anymore questions, you can comment below, I will try my best to answer it or you can give Dr Huang a call.


LAI, SHARING IS CARING, TIME TO SHARE PROMO!
Quote "Michelle" and get to try 3 Session of the TCM Slimming Treatment with Dr Huang Jing at only $140!
Han Dian's Telephone number is: 6532 1258 .

Doctor Huang's Consultation Times are every TUESDAY, THURSDAY AND SATURDAY!

My next post will be my first consultation and my experiences for my cupping sessions, how I felt etc. I'm so excited to share with you! 




With Love, M

Nuffnang